Ilmaisia toimitusvaihtoehtoja yli 100 € ostoksille. Yhteystiedot : 09 755 190 / online@dieta.fi

Luo tili tästä Ilmaisia toimitusvaihtoehtoja yli 100 € ostoksille. Yhteystiedot : 09 755 190 / online@dieta.fi

Korikuljetinastianpesukone Meiko UPster K-S 160 M2

32 840,00 €
alv 0%
Meiko
oikea-vasen
Yhteensä
Korikuljetinastianpesukone Meiko UPster K-S 160 M2 myydään 1 kpl erissä
Tuotekoodi: 68251
Toimitusaika: Tilauksen arvioitu saapumisaika varastoon 13.07.2024
favorite_border
Rekisteröidy käyttäjäksi lisätäksesi tuotteen toivelistalle
Lisätietoja
Kone käyttää normaalikäytössä kylmää vettä. Tankkien täyttö suoritetaan lämpimällä verkostovedellä.

Valaistu, lasikeraaminen käyttöpaneeli on käyttäjäystävällinen ja selkeä. Ohjelma näyttää ainoastaan ne toiminnot jotka ovat kulloinkin valittavissa vähentäen näin virhekäyttömahdollisuuksia. Suurikokoiset, selkeät ja värilliset ikonit ovat helposti ymmärrettävissä ja käytön aikaiset toimintojen kuvakkeet ovat nähtävissä jo kaukaa.

UPster -korikuljetinkoneiden helppokäyttöisyyttä lisäävät värikoodatut komponentit: päivittäin puhdistettavat osat on merkitty sinisellä. Värikoodaus helpottaa työnjohdon käytönopastusta etenkin väliaikaisen työvoiman osalta. Lisäksi värikoodaus vähentää puhdistuksen aikaisia inhimillisiä unohduksia, jolloin hygienian kannalta tärkeimmät koneen osat tulevat puhdistettua päivittäin.

Koneissa olevat saranoidut ovet ovat kevyet avata ja sulkea ja niiden puhdistus on ergonomista, helppoa ja nopeaa. Luukkujen pesu on mahdollista tehdä koneen edestä eikä raskaita luukkuja tarvitse irrottaa. Oven kahvat ovat tehokkaasti lämpöeristetyt ja turvalliset käsitellä. Ovien kätisyys on vaihdettavissa tarpeen mukaan kuhunkin tilaan sopivaksi.

Pesutunnelin korkea syöttöaukko - 508 mm - mahdollistaa tarjottimien tai muiden korkeiden astioiden pesun koneessa vaivattomasti.

Koneen vedenkulutus on pieni tinkimättä kuitenkaan puhtaasta pesutuloksesta. Tuorevesihuuhtelun kautta tankkeihin ohjattava vesi tuoreuttaa pesuvettä tehokkaasti jolloin se pysyy mahdollisimman puhtaana pesun aikana. Huuhteluaineen kulutus on pieni paitsi tuoreveden alhaisen kulutuksen vuoksi, myös koneen varustelussa olevan CSSPlus -huuhteluaineen säästöjärjestelmän ansiosta. CSSPlus - järjestelmä takaa aina oikean huuhtelupaineen ja veden määrän huuhtelussa. Huuhteluaineen kulutus laskee jopa 70% kun huuhteluaine voidaan annostella aina tasaiseen vedenpaineeseen.

Nerokkaan ilmanohjausjärjestelmän avulla astianpesussa syntyvä lämpö käytetään hyödyksi astianpesuprosessissa koneen sisällä, jäljelle jäänyt ilma ohjataan tehokkaan
lämmön talteenottojärjestelmän läpi. Järjestelmän avulla jäljelle jäävän poistoilman määrä on todella pieni - 150 m3/h ja lämpötila vain 25°C!
Järjestelmä tuottaa huomattavia säästöjä ilmastoinnin aiheuttamiin kustannuksiin ja antaa mahdollisuuksia koneen asentamiseen ilmastoinnilta haastavampiin olosuhteisiin verrattuna muihin markkinoilla oleviin korikuljetinkoneisiin. Koneissa on korkealuokkainen eristys ja myös ovet on eristetty jolloin koneen pesutilaan tuottama lämpökuorma on alhainen,
melutaso 68 d(B) mitattuna koneen sivulta. Pintalämpötila n. 35 °C (riippuu pesutilan lämpötilasta). Ominaisuudet vaikuttavat positiivisesti työskentely-ympäristöön astianpesuosastolla sekä pienentävät koneen energiankulutusta merkittävästi.

AutoTimer -toiminnon ansiosta koneen pesupumput käynnistyvät ja pysähtyvät sen mukaan, miten koneessa on pestäviä astioita . Toiminto pidentää pesupumppujen elinikää ja säästää tankkiveden lämmityskustannuksia. Energiankulutus (pumppujen käyttö ja tankkilämmitys) ja melutaso ovat alhaisemmat.

Koneen pesuvarsisto on ruostumatonta terästä. Tehokas pesujärjestelmä on varustettu kahdeksalla pesuvarrella joissa on tukkeutumattomat pesusuuttimet. Pesupumppu on tehokas ja sen rakenne on kestävää ruostumatonta terästä. Myös huuhteluvarret ovat ruostumatonta terästä.

Sähkökaappi sijaitsee koneen edessä jolloin koneen huoltamin
Päämitat: 1300 x 835 x 1900 mm
Sähköliitäntä: 400/50/3 21,3 kW 34,2A
Kapasiteetti_
I- 80 koria / h, 2 minuutin pesuaika (DIN 10510)
II- 100 koria / h (DIN 10512)
III- 120 koria / h

Toimivaiheet:
1. Kemiallinen pesu, pumpputeho 1,7 kW
2. Loppuhuuhtelu, 0,45 kW
Pituus (mm): 1300
Syvyys (mm): 835
Korkeus (mm): 1900
Paino (kg): 500

Suosittelemme myös