Suoritamme verkkokaupassamme huoltotöitä. Huoltotöistä johtuen sivuston suodatintoiminnot ovat epäkunnossa. Tutkimme ja korjaamme asiaa paraikaa. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille verkkokaupasta.

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille verkkokaupasta. Rekisteröidy tästä

Kutteri Robot R45

27 180,00 €
alv 0%
Tuotekoodi: 8187
Toimitusaika: kysy toimitusaikaa
Tuotetyyppi: Tilaustuote

Ota yhteyttä ostaaksesi tuotteen

Päämitat: 600 x 760 x 1400 / 1800 mm
Sähköliitäntä: 400/50/3 10 kW
Kapasiteetti_ maksimi käyttökapasiteetti 28 kg (nesteet), kulhon tilavuus 45 l
Teränopeus: 1500 / 3000 kierr / min
Lisätietoja
Tarjousteksti Rakenne, kulho
Erittäin vahvatekoinen kutteri, jonka rakenne on kauttaaltaan ruostumatonta terästä. RSt-kulho on kallistettavissa ergonomisen, kevytkäyttöisen kallistusvivun avulla. Kutteri seisoo tukevasti, mutta tilaa säästävästi kolmella jalallaan; jaloissa pitävät kumitassut. Tehokas moottori ja patentoitu teräteknologia takaavat loistavan ja nopean leikkuutuloksen: vihannesten tai lihan hienonnus, taikinat, mousset, täytteet - kaikki valmista hetkessä.
Kutteriterä
Toimitus sisältää Robot Coupen ainutlaatuisen 3-osaisen (teräisen) patentoidun leikkuuterän. Terän koostumus on muutettavissa esim. 2-osaiseksi, kun käsitellään pieniä täytöksiä (parantaa leikkuutulosta vrt. 3-osainen täysillä täytöksillä). Robot kutterin loistava leikkuutulos perustuu patentoidun terän leikkuuveitsien muotoiluun sekä terien oikeaoppisiin leikkuukulmiin ja -välyksiin. (Lisävarusteluettelossa erillishintaan sahalaitainen ja hienosahalaitainen leikkuuterä.)
Kansi
Läpinäkyvä kansi on erittäin kestävää polykarbonaattia. Läpinäkyvyys helpottaa tuotteen seurantaa kutteroinnin aikana. Kansi kestää hyvin iskuja ja myös lämpöä. Kannen keskellä täyttöaukko nesteiden / kiinteiden ruokien lisäämiseen kesken laitteen käytön. Kansi on varustettu tiivisteellä nestemäisten aineiden kutterointia varten. Kannen kiinnitysmekanismi on yksinkertainen lukita ja avata. Kanteen tiivistynyt neste ohjataan takaisin kulhoon, kun kansi avataan. Kannen ja tiivisteen irrotus puhdistettaessa kätevän helppoa.
Käyttöpaneeli
Erittäin miellyttävä ja käyttäjäystävällinen painikepaneli, josta laitteelle voi valita käyttöajan (0 ... 15 min), kaksi nopeutta (1500 tai 3000 rpm) ja pulssitoiminnon (pulssikytkin). RSt-painikkeet on upotettu käyttöpaneliin, jotta panelin puhdistaminen olisi helppoa.
Käyttöturvallisuus
Kutteri on valmistettu ja varustettu EU-normien mukaisesti.

Suosittelemme myös