Uudistamme verkkokauppaamme palvelemaan teitä paremmin. Päivityksen vuoksi verkkokaupassamme on tilapäinen käyttökatko ke 28.10. n. klo 8 - 9:30. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

<< Tuotekategoriat >>

Kylmälasikko Dieta Serve Vitrine R802, Uusi

5 310,00 €
alv 0%
on_outlet
ilman allasluukkuja, alempi hylly eristetty/R290
Yhteensä
Tuotekoodi: 58309N
Saatavuus: 1
Toimitusaika: saatavilla varastosta
Tuotetyyppi: Outlet
Takuu 12 kk
SIS. 50468
Päämitat: 800 x 650 x 1500 mm
Sähköliitäntä: 230/50/1 0,45 kW
Kapasiteetti:
2 x jäähdytetty GN 2/1 hyllytaso, alempi hylly eristetty (rst).
Kylmäallas GN 2/1, syvyys 150 mm, 1 x kylmäkaappi, hyllyjohteet +
1 kpl lankaritilähylly GN 1/1
Lisätietoja
Tarjousteksti Lasikko-osan lämpötila-alue on + 6 °C ... + 15 °C. Tarvittaessa lasikko-osan jäähdytyksen voi kytkeä pois
altaan ja kylmäkaapin ollessa päällä. Hyllyt ovat GN-mitoitetut, joten myyntipinta-ala on suuri. Lasikko-osan
allas on asiakkaan puolelta avoin. Altaan pohjalevyt voi säätää eri tasoihin ja asentoihin. Kaapin lämpötila on säädettävissä: +4˚C - +12˚C. Allas ilman luukkuja.

Dieta Vitrine -lasikot on suunniteltu ja testattu valmiiksi jäähdytettyjen tuotteiden myyntiin ja säilytykseen. Digitaalinen termostaatti ja puhaltimella tehostettu ilmankierto takaavat tasaisen lämpötilan koko kalusteessa. Hyllyjen jäähdytys tapahtuu yläpuolelta koko hyllyn pituudelta.
Kylmäkoneikossa on elektroninen ohjausyksikkö (ilmoittaa lämpötilan ja lauhduttimen puhdistustarpeen) sekä automaattinen sulatus / sulatusveden haihdutus. Koneikon tiheäkäynnin estojärjestelmä vähentää koneikon rasitusta. Koneikko on kasettimallinen, pikalukittu, helposti vaihdettava ilman työkaluja.
Laite täyttää EN 441/1-11 kylmästandardin: lämpöeriste 30/50 mm, 10 mm ilmakanavat päädyissä. Kylmäkaapin ovessa on magneettitiiviste.
Ovimodulit, johteet, altaan pohjalevyt, magneettitiivisteet sekä vesipestävä koneikon lauhduttimen suodatin ovat irrotettavissa ilman työkaluja. Näkyvät teräspinnat ovat ruostumatonta terästä. Lasikko-osan päädyt ja luukut akryylilasia, käyttäjän puolella lasiliukuovet. Energiaystävälliset ja pitkäikäiset LED-valot hyllyillä ja altaan yläpuolella tuovat tuotteet näyttävästi esille.
Vaativissa lämpöolosuhteissa allas voidaan varustaa luukuilla.
Lasikkoa valmistetaan myös palvelumallisena, kaksipuoleisena sekä käännetyllä lasikko-osalla.
Eristemateriaalit ja kylmäaine eivät sisällä CFC- tai HCFC-yhdisteitä.