Matalalämpöuuni/-savustin 1750-SK Alto-Shaam
Alto-Shaam
Cook & Hold 1750-TH matalalämpö-/savustusuunissa on kaksi kammiota. Uuni säilyttää ruoan laadun ja pitää tuotteen täydellisessä tarjoilulämpötilassa, ilman ylikypsennystä tai kuivumista. Vahva, aito maku. Savustus tuo ruokaan rohkeaa makua ilman lisättyä natriumia, rasvoja tai sokereita. Ei keinotekoista savun makua. Ei painekypsennystä. Täysin integroitu savustuslaatikko hyödyntää aitoa puuhaketta luoden luonnollisen puun maun. Savustuslastumaut: hikkori, omena, kirsikka tai vaahtera. Savustusuunia voidaan käyttää lämpö- ja/tai kylmäsavustukseen. Halo Heat® -vastuslankateknologian luoma lämpötila on paljon tasaisempi verrattuna perinteisiin säilytys- ja matalan lämpötilan keittotekniikoihin. Halo Heat® vastuslangan luoma lempeä, säteilevä lämpö ympäröi ruoan tasaisesti ilman äärimmäisen kuumia elementtejä, lisättyä kosteutta tai puhaltimia. Vastustekniikan hallittu, tasainen lämpö ylläpitää tarkkoja lämpötiloja koko savustuksen, kypsennyksen ja säilytyksen aikana. Valmistettavan tuotteen paino- ja vitamiinihävikit pysyvät minimissä (jopa 90 % pienempi muihin valmistusmenetelmiin verrattuna). Vähemmän ruokajätettä, 15-20% vähemmän proteiinin kutistumista verrattuna perinteiseen ruoanlaittoon - enemmän annoksia samasta lihamäärästä. Tuotteen laatu ja maku säilyvät pitkäaikaisessakin säilytyksessä. Valmistus voidaan toteuttaa ajastimella tai lämpötila-anturin avulla, deluxe säätimellä. Lämpötila-anturi mittaa tuotteen sisälämpötilaa ja muuttaa automaattisesti uunin kypsennystilasta säilytystilaan, kun asetetut parametrit on saavutettu. Yhdessä kammiossa mahdollisuus käyttää jopa kuutta irrotettavaa anturia ja rajoittamatonta määrää ohjelmoitavia reseptejä. Cook & Hold savustusuunien Deluxe-kosketusnäyttö on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen. Tasainen laatu jokaisella käyttökerralla. Vähemmän harjoitteluaikaa. Ohjelmoitavat, monivaiheiset reseptit sisältävät kuvia, yksityiskohtia ja toimintoja - käyttöönotto vaatii vain yhden kosketuksen. Reseptien suodatus ja luokittelu virtaviivaistavat prosesseja. ChefLinc ™ -uunien etähallintajärjestelmä tarjoaa käyttäjille täydellisen hallinnan uuneihin ja menuihin reaaliaikaisella datalla. SureTemp ™ -lämmön talteenottojärjestelmä säilyttää uunin sisälämpötilan tasaisena, vaikka uunin luukku avataan. Antaa äänimerkin mikäli luukku jätetään auki yli kolmeksi minuutiksi. Ei lämpötilojen manuaalista kirjaamista joka tunti. HACCP -dataloggeri seuraa automaattisesti ruoan lämpötilaa ja tilaa päivämäärän ja kellonajan mukaan - kaikki ladattavissa USB -muistitikulle. Uunin vakiovarusteena on umpiovi. Lasiovi saatavana lisävarusteena. Lasiovi mahdollistaa valmistettavien tuotteiden näyttävän valmistusprosessin. Uunin voi sijoittaa minne tahansa - ei tarvetta perinteiselle liesituulettimelle tai ulkopuoliselle tuuletukselle. Säästää liesituulettimen asennuksessa ja käyttökustannuksissa. Vedetön rakenne vähentää kustannuksia entisestään: ei putkistoja, viemäreitä, suodatusta tai niihin liittyviä huoltoja. Cook & Hold uunissa on neljä pyörää (89 mm), joista kaksi kääntyvää, varustettuna jarrulla. Irrotettava paistoanturi yhdellä mittauspisteellä. Lisävarusteena saatavana lisäpaistoantureita. Tippakaukalo ja tippa -astialla ja tyhjennyksellä. Kaksi (2) ruostumattomasta teräksestä valmistettua johteikkoa, joissa on paikka kymmenelle astialle, johdev |
Sähköliitäntä: 400/50/3 8,9 kW (32A)
Lämpötila-alue: +94 - 163°C (kypsennys), +29 - +96°C (säilytys)
Kapasiteetti/uunikammio: 9 kpl GN 1/1-65 mm (530x325x65 mm) tai 18 kpl GN 1/2-65 mm (265x325x65mm) astiaa*
(max kapasiteettiin tarvitaan extrahyllyjä)
Tilavuus/uunikammio: 45 kg / 71 litraa
Syvyys (mm): 742
Korkeus (mm): 1448
Paino (kg): 240