<< Tuotekategoriat >>

Matalalämpöuuni/-savustin Alto-Shaam

10 590,00 €
alv 0%
767-SK-3
Tuotekoodi: 8491
Toimitusaika: kysy toimitusaikaa
Tuotetyyppi: Tilaustuote

Ota yhteyttä ostaaksesi tuotteen

Päämitat: 653 x 788 x 876 mm
Sähköliitäntä: 230/50/1 3,5 kW
Kapasiteetti: maksimi 45 kg tai seitsemän GN 1/1-65 -astiaa
Käyttöpaneeli: elektroninen digitaalinäyttöinen paneeli, johon voidaan asettaa:
pito-, kypsennys- ja sisälämpötila-asetukset, kypsennys- ja savustusaika
9 esiohjelmoitavaa paisto-ohjelmaa, joilla omat painonapit
(lisävarusteena erillishintaan saatavissa RS-liitäntä tulostimelle)
Lisätietoja
Tarjousteksti Alto-Shaamin erinomaiset paisto-ominaisuudet perustuvat patentoituun vastuslankaan, jonka pintalämpötila on ainoastaan + 170 / + 340 °C (säilytys / valmistus). Vastustekniikan ja tarkan lämpötilan säädön ansiosta laite säilyttää ja valmistaa tuotteen erittäin tasaisessa lämpötilassa. Valmistettavan tuotteen paino- ja vitamiinihävikit pysyvät minimissä (jopa 90 % pienempi muihin valmistusmenetelmiin verrattuna). Tuotteen laatu ja maku säilyvät pitkäaikaisessakin säilytyksessä.
Alto-Shaam lisää keittiön toiminnan joustavuutta. Valmistuvan ruoan seuranta vähenee, koska tuote ei kuivu tai ylikypsy. Myös korkealaatuinen säilytys vähentää keittiön ruuhkahuippuja ja kiirettä.
Alto-Shaam soveltuu matalalämpövalmistukseen ja -säilytykseen sekä lämmin- ja kylmäsavustukseen. Laitteessa on pääkytkin, valmistus- ja säilytyslämpötilan säätö, 12 tunnin valmistusajastin sekä savustusajastin.
Toimitussisältö: 2 x rst-johteikko, 2 x rst-ritilähylly, kyljysritilähylly, savulastupussi, rst-tippukouru, pyörät 89 mm.