Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille verkkokaupasta.

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille verkkokaupasta. Rekisteröidy tästä

Soseutuskutteri Robot Blixer 4 V.V.

Verkkokauppahinta 2 770,00 € Normaali hinta 3 830,00 €
alv 0%
Yhteensä
Soseutuskutteri Robot Blixer 4 V.V. myydään 1 kpl erissä
Tuotekoodi: 60754
Toimitusaika: kysy toimitusaikaa
Tuotetyyppi: Tilaustuote

Kysy toimitusaikaa

Kaikki ruoat, olivatpa ne raakoja tai kypsennettyjä, makeita tai suolaisia, olivatpa ne alku- tai pääruoat, jälkiruoat tai juustot, voidaan jalostaa eri rakennetasoille sopivaksi jokaiselle pöydässä olevalle.

Päämitat: 332 x 242 x 480 mm
Sähköliitäntä: 230/50/1 1,1 kW
Kapasiteetti_ maksimi käyttökapasiteetti 4,5 l / 3 l nestettä.
Teränopeus: 300 - 3500 kierr / min + pulssikäyttö
Lisätietoja
Tarjousteksti Robot Blixer4 kutteri-soseuttajassa yhdistyy vahvatekoinen kutteri ja nestemäisten aineiden sekoitukseen ja hienontamiseen tarkoitettu soseuttaja. Patentoitu terä varmistaa parhaan mahdollisen leikkuutuloksen sekä pienillä että suurilla täytöksillä.
Laite on varustettu tiivistetyllä, lukittavalla kannella, joka varmistaa nestemäisenkin ruoan pysymisen kulhossa. Kaavin on kätevä työväline, joka nopeuttaa tasaisen sekoitustuloksen saavuttamista. Pulssikytkimellä voidaan hienosäätää lopputulosta. Läpinäkyvä iskun ja kuumuuden kestävä kansi on varustettu täyttöaukolla.
Kutterikulho ja akseli ovat ruostumatonta terästä, moottoriyksikkö metallivalua. Kulho on helposti irrotettavissa ja helppo pitää puhtaana.
Robot Blixer4 on varustettu sähköisellä turvajärjestelmällä. Laitteen käyttö on mahdotonta, jos kansi ei ole kiinnitetty oikealla tavalla. Toimitukseen sisältyy yksi matalasahalaitainen kutteriteräyksikkö.

Suosittelemme myös