Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille verkkokaupasta.

Ilmainen toimitus yli 100 euron ostoksille verkkokaupasta. Rekisteröidy tästä

Kylmäyksikkö Dieta Serve

6 260,00 €
alv 0%
Bar 206.1CG4.1CG4.MD.1CG4.1CG4/R290
Tuotekoodi: 14276
Toimitusaika: n. 3-4 viikkoa
Tuotetyyppi: Tilaustuote

Ota yhteyttä ostaaksesi tuotteen

Päämitat: 2060 x 550 x 900 mm
Sähköliitäntä: 230/50/1 0,25 kW
Kapasiteetti_
4 kpl lasiovellinen valaistu kylmäkaappi, á 400 mm varustettuna ulosvedettävin, teleskooppikiskollisin hyllyin
(2 kpl / kaappiosio)
1 kpl juomakorimitoitettu vetolaatikko
Ilman rst-työtasoa.
Lisätietoja
Tarjousteksti Dieta Serve - kylmästandardoitu, aidosti moduloitu laitesarja
Laitteiden alakaappien ja vetolaatikoiden määrä ja järjestys on vapaasti valittavissa ja muunneltavissa. Vetolaatikko- ja ovimodulit, niiden kiskot, johteet, sisäpohjat ja magneettitiivisteet ovat irrotettavissa puhdistusta ja huoltoa varten ilman työkaluja. Laitteet täyttävät tiukan EN 441/1-11 -kylmästandardin. Niiden 50 mm vahvuinen korkealuokkainen eristys säästää kylmäkoneikkoa ja energiaa. Päätyseinien vapaa 10 mm ilmatila takaa loistavan ilmankierron, jolloin jäähdytetty ilma tavoittaa säilytettävät tuotteet tehokkaasti.
Lujaa laatua ja huippuhygieniaa
Kalusteet on kauttaaltaan valmistettu AISI 304 luokitellusta ruostumattomasta teräksestä. Teleskooppikiskot kestävät 55 kg rasitusta. 140 mm siivoustila laitteiden alla helpottaa puhdistusta.
Nerokas kylmäkoneikko
Dieta Serve R on varustettu erittäin modernilla kylmäkoneikolla, jonka oikein mitoitetut kylmäkomponentit on suunniteltu haastaviin olosuhteisiin. Tuotekehityksen ansiosta koneikon liitäntäteho on vain 0,25 kW. Energiansäästö on ympäristön huomioimista, kuten myös CFC- ja HCFC-vapaat kylmäaineet ja -eristeet. Pikalukittu kasettimallinen koneikko ja sen vesipestävä suodatin irtoavat nopeasti puhdistettaviksi. Vaihtokoneikon käyttö perushuollon yhteydessä varmistaa laitteen jatkuvan toiminnan.
Täsmällistä lämpötilahallintaa
Tarkka elektroninen ohjausyksikkö hallitsee ja kertoo lämpötilan, sulatustoiminnot ja lauhduttimen puhdistustarpeen. Painikkeet ja näyttö on suojattu läpinäkyvällä kannella. Tiheäkäynninestojärjestelmä optimoi käynnistymisajankohdat ja vähentää huomattavasti koneikon rasitusta.

Suosittelemme myös