Verkkokauppamme maksupalvelussa on tällä hetkellä vikaa, ja tämän vuoksi osamaksu ja Checkout Finland -lasku eivät ole käytössä. Dieta-lasku toimii normaalisti. Selvitämme vikaa maksuntarjoajan kanssa ja pyrimme korjaamaan sen heti kun mahdollista. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

<< Tuotekategoriat >>

Sauvasekoitin CMP 250 Combi

976,00 €
alv 0%
Yhteensä
Sauvasekoitin CMP 250 Combi myydään 1 kpl erissä
Tuotekoodi: 9222
Saatavuus: 1
Toimitusaika: saatavilla varastosta
Tuotetyyppi: Tilaustuote
Päämitat:
Sekoitinvarren pituus 250 mm / kokonaispituus 640mm
Vispilän pituus 220 mm / kokonaispituus 610 mm
Sähköliitäntä: 230/50/1 0,27 kW
Kapasiteetti: soveltuu max. 15 litran soseuttamiseen; keitot, kastikkeet, pyreet, pateet jne.
Teränopeus: tehosekoitin: 2300 - 9600 kierr / min; vispilä 500 - 1800 kierr / min.
Lisätietoja
Tarjousteksti Robot -tehosekoitin on varustettu voimakkaalla moottorilla. Tehokas moottori, terän oikea muotoilu, suuri teränopeus ja leveä terä (halk.) maksimoivat soseutustuloksen. Sekoitinvarsi vaihdettavissa helposti vispilään.
Laitteen kädensija on ergonomisesti suunniteltu antaen tukevan ja kättä mahdollisimman vähän rasittavan otteen. Käyttökytkimet ovat vesitiiviit. Käyttökytkimet on suunniteltu täyttämään laitteelle asetettavat turvamääräykset. On/off -kytkimen lisäksi myös mahdollisuus jatkuvaan käyttöön.
Laitteen hygieenisyys on huippuluokkaa: kaikki ruoan kanssa kosketuksiin joutuvat osat ovat helposti irrotettavissa puhdistusta varten. Myös niiden muotoilussa on huomioitu hygieenisyys. Laitteen vesitiiviit liitokset, jotka estävät kosteuden pääsyn moottoriin, sekä moottorin tuuletusaukkojen sijoitus (laitteen yläosassa, mahdollisimman kaukana soseutettavasta tuotteesta) tekevät laitteesta käyttövarmemman.
Seinäteline sisältyy laitetoimitukseen. Paino vispilällä 3000 g.