Uudistamme verkkokauppaamme palvelemaan teitä paremmin. Päivityksen vuoksi verkkokaupassamme on tilapäinen käyttökatko ke 26.02. n. klo 08–10. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Sauvasekoitin MP 350 V.V Ultra

Tarjoushinta 490,00 € Normaali hinta 788,00 €
-38%
alv 0%
irrotettava Easy plug -liitäntäjohto
Yhteensä
Sauvasekoitin MP 350 V.V Ultra myydään 1 kpl erissä
Tuotekoodi: 53417
Saatavuus: 4
Toimitusaika: saatavilla varastosta
Tuotetyyppi: Varastotuote
Päämitat: sekoitinvarren pituus 350 mm / kokonaispituus 740 mm
Sähköliitäntä: 230/50/1 0,44 kW
Kapasiteetti: soveltuu max. 50 litran soseuttamiseen; keitot, kastikkeet, pyreet, pateet jne.
Teränopeus: 1500 - 9000 kierr / min
Paino 4800 g
Lisätietoja
Tarjousteksti Robot -tehosekoitin on varustettu voimakkaalla moottorilla. Tehokas moottori, terän oikea muotoilu, suuri teränopeus ja leveä terä (halk.) maksimoivat soseutustuloksen.
Irrotettava Easy Plug -liitäntäjohto mahdollistaa johdon uusimisen helposti tarvittaessa huollon yhteydessä.
Laitteen kädensija on ergonomisesti suunniteltu antaen tukevan ja kättä mahdollisimman vähän rasittavan otteen. Käyttökytkimet ovat vesitiiviit. Malli V.V. on varustettu portaattomalla nopeudensäädöllä ja pulssikytkimellä. Käyttökytkimet on suunniteltu täyttämään laitteelle asetettavat turvamääräykset. On/off -kytkimen lisäksi myös mahdollisuus jatkuvaan käyttöön.
Laitteen hygieenisyys on huippuluokkaa: kaikki ruoan kanssa kosketuksiin joutuvat osat ovat helposti irrotettavissa puhdistusta varten. Myös niiden muotoilussa on huomioitu hygieenisyys. Laitteen vesitiiviit liitokset, jotka estävät kosteuden pääsyn moottoriin, sekä moottorin tuuletusaukkojen sijoitus (laitteen yläosassa, mahdollisimman kaukana soseutettavasta tuotteesta) tekevät laitteesta käyttövarmemman.
Seinäteline sisältyy laitetoimitukseen.