Verkkokauppamme maksupalvelussa on tällä hetkellä vikaa, ja tämän vuoksi osamaksu ja Checkout Finland -lasku eivät ole käytössä. Dieta-lasku toimii normaalisti. Selvitämme vikaa maksuntarjoajan kanssa ja pyrimme korjaamaan sen heti kun mahdollista. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

<< Tuotekategoriat >>

Soseutuskutteri Robot Blixer 5 Plus

3 820,00 €
alv 0%
400V/ 1500/3000
Tuotekoodi: 6437
Toimitusaika: kysy toimitusaikaa
Tuotetyyppi: Tilaustuote

Ota yhteyttä ostaaksesi tuotteen

Päämitat: 340 x 270 x 500 mm
Sähköliitäntä: 400/50/3 1,3 kW
Kapasiteetti: maksimi käyttökapasiteetti 5,5 l / 3,5 l nestettä
Teränopeus: 1500 / 3000 kierr / min + pulssikäyttö
Lisätietoja
Tarjousteksti Robot Blixer5Plus kutteri-soseuttajassa yhdistyy vahvatekoinen kutteri ja nestemäisten aineiden sekoitukseen ja hienontamiseen tarkoitettu soseuttaja.
Patentoitu terä varmistaa parhaan mahdollisen leikkuutuloksen sekä pienillä että suurilla täytöksillä.
Laite on varustettu tiivistetyllä, lukittavalla kannella, joka varmistaa nestemäisenkin ruoan pysymisen kulhossa. Kaavin on kätevä työväline, joka nopeuttaa tasaisen sekoitus tuloksen saavuttamista. Pulssikytkimellä voidaan hienosäätää lopputulosta. Läpinäkyvä iskun ja kuumuuden kestävä kansi on varustettu täyttöaukolla.
Kutterikulho ja akseli ruostumatonta terästä, moottoriyksikkö metallivalua. Kulho helposti irrotettavissa ja helppo pitää puhtaana.
Robot Blixer5 on varustettu sähköisellä turvajärjestelmällä. Laitteen käyttö on mahdotonta, jos kansi ei ole kiinnitetty oikealla tavalla. Toimitukseen sisältyy yksi matalasahalaitainen kutteriteräyksikkö.