Ilmaisia toimitusvaihtoehtoja yli 100 € ostoksille. Yhteystiedot : 09 755 190 / online@dieta.fi

Luo tili tästä Ilmaisia toimitusvaihtoehtoja yli 100 € ostoksille. Yhteystiedot : 09 755 190 / online@dieta.fi

Tarjotin Unitray 530 x 325 vaalean ruskea

50,80 €
alv 0%
Rational Production
Unitray, Unitray DS, DSPRO
Yhteensä
Tarjotin Unitray 530 x 325 vaalean ruskea myydään 1 kpl erissä
Tuotekoodi: 49739
Toimitusaika: Tilauksen arvioitu saapumisaika varastoon 27.07.2024
favorite_border
Rekisteröidy käyttäjäksi lisätäksesi tuotteen toivelistalle
Lisätietoja
Tarjottimen muoto helpottaa tarjottimen täyttämistä hihnalla, potilasruokailua sekä tarjottimien palauttamista takaisin vaunuun: tarjottimen selvästi erilliset osiot varmistavat tuotteiden oikean sijoittelun omille paikoilleen jo hihnalla, tarjottimet on helppo siirtää suoraan vaunuun.
Tarjottimella voidaan käyttää erimuotoisia ja -kokoisia astioita myös erityisruokavaliot huomioiden. Selkeät tarjotinosiot (kylmä ja lämmin) helpottavat potilasruokailua; kylmä ja lämmin ruoka ovat selkeästi omilla paikoillaan, asiakkaan on helppo hahmottaa ateriakokonaisuudet (esim. vanhukset, dementikot, näkövammaiset).
Ruokailun päätyttyä astioiden ollessa tarjottimella omissa osioissaan, tarjottimet on helppo siirtää takaisin vaunuun ilman turhaa astioiden siirtelyä tarjottimella. Hyväkuntoiset asiakkaat voivat palauttaa tarjottimet vaunuun itse. Vaunun väliseinän tarjottimiin kosketuksessa oleva pinta on teflonoitu, tarjottimen liu'uttaminen vaunuun ja pois on helppoa.
Tarjottimen keskikorotus vähentää vaunussa olevan väliseinän tarjotinaukkojen likaantumista, esim. kaatunut maito ei nouse tarjottimen keskiosaan tai pääse valumaan vaunuun tai lattialle. Tarjottimet ovat erikoismuovia, kevyet käsitellä, konepestävät, kuivuvat helposti (muotoilussa huomioitu ilmankierto) ja pinoutuvat vaivattomasti keskikorotuksen ansiosta.
Tarjottimia on kolme eri kokoa: Unitray-vaunuun sopivat: GN 1/1 - värivaihtoehdot vaalean ruskea ja harmaa - tai 565 x 332 mm - värivaihtoehdot vaalean ruskea, harmaa tai keltainen. DS-vaunuun sopivat: GN 1/1 - värivaihtoehdot vaalean ruskea ja harmaa - ja EN-tarjotin 530x370 mm - väri vaalean ruskea.
Päämitat: 530 x 325 mm
Erikoistarjotin, jaettu kahteen osaan (yhteensopivaksi Unitray-vaunulle)
Väri harmaa. Erikoismuovinen, konepestävä.
Paino 690 g
Pituus (mm): Mittatiedot puuttuvat
Syvyys (mm): Mittatiedot puuttuvat
Korkeus (mm): Mittatiedot puuttuvat
Paino (kg): 0.13

Suosittelemme myös