Monitoimipaistokeskus FlexiChef 3 3.0
MKN
FlexiChef monitoimipaistokeskus - monipuoliseen ruoanlaittoon suurkeittiöympäristössä. Laite soveltuu sekä kontaktikypsennykseen että keittämiseen: keitto, paisto, hidas keitto, rasvakeitto, kuumennus, Delta T, Flexi Zone -keitto ja Flexi Zone –paisto, Sous vide –kypsennys. Monitoimipaistokeskuksella onnistuu erinomaisesti, nopeasti ja tehokkaasti erilaisten ruokien valmistus: liha, kana, kala, äyriäiset, vihannekset, lisukkeet, pasta, riisi, keitot, muhennokset, maitotuotteet, jälkiruoat, kastikkeet ym. ym. Helppokäyttöinen käyttöpaneeli varustettu kosketusnäytöllä ja LED-taustavalolla, selkeät, helppolukuiset symbolit. Paneeli sijoitettu 4 mm turvalasin alle oikeaan reunaan. Ryhmäasennuksessa käyttöpaneelit keskellä. Opastava näyttö avustaa käyttäjää läpi ruoanlaittoprosessin. Manuaalinen käyttö: yksittäiset kypsennystoiminnot sekä niiden yhdistäminen prosesseiksi ja tallentaminen. AutoChef automaattiset kypsennysprosessit, jotka muokattavissa tarpeen vaatiessa. 10 erilaista valmistuskategoriaa. 1000 ohjelman muisti; ohjelmat, kuvat ja tekstit tallennettavissa ohjelmamuistiin. 100 esiohjelmoitua ohjelmaa. Suosikit-valikko, johon pääsy kätevästi aloitusnäytöltä. Ohjelmamuisti jaettu valmistuskategorioittain; ohjelmat, kuvat ja tekstit tallennettavissa ohjelmamuistiin. Runsaasti esiohjelmoituja ohjelmia, joita voi muokata yksilöllisesti tarpeen mukaan. Digitaalinen käyttöohje ja opastavia videoita tallennettuna. Paistosyvennys on GN-mitoitettu. Rakenne hygieenistä ruostumatonta terästä, pyöristetyt kulmat, Saumaton hitsattu rakenne. Paistosyvennyksessä energiaa säästävä lämpöeristys. Saranoitu kansi kaksoisseinämäinen ja lämpöeristetty. Kannessa moottoroitu nousu- ja laskuautomatiikka Lasermerkityt täyttöasteikot, rasvakeiton min/max. öljymäärät. Paistosyvennyksessä moottoroitu kallistus. Kaatonokka. Veden annosteluautomatiikka. Paistosyvennyksessä painekeittomahdollisuus. Kypsennysasteen ja höyryntuoton voi säätää kypsennettävän tuotteen laadun mukaiseksi. Painekeittotoiminto käynnistyy automaattisesti kannen sulkeutuessa ja lukittuessa. Paineenalennustoiminto käynnistyy automaattisesti painekeitto-ohjelman lopussa. Laite ilmoittaa paineenalennustoiminnosta näytössä ja äänimerkillä. Manuaalisen käytön valmistusluokat: ReadyXpress painekeitto, keitto, paisto, hidas keitto, rasvakeitto, kuumennus, Delta-T, Flexi Zone- paisto, FlexiZone -keitto, sous vide (vaatii erillisen ulkoisen sous vide -lämpötila-anturin). Smart Boiling -veden esikiehautus energiaa säästäen. ReadyXpress - pikapainekeittotoiminto soveltuu erityisesti lihalle, vihanneksille ja esim. höystölle. Jopa 3 kertaa nopeampi valmistustapa verrattuna perinteiseen. Lämpötila max 111°C. Keitto: lämpötila-alue: 90°C…100°C. Paisto: eri tehoasteita välillä 100°C…275°C. Soft-Cooking 30°C..100°C. Lämmitystehon rajoitus tehoasteen mukaan. Rasvakeitto 140°C…180°C. Kuumennustoiminto min 50°…100°C. Delta-T keitto tai paisto. Soveltuu erityisesti hellävaraiseen kypsentämiseen. Minimaalinen painohävikki ja murea,mehukas lopputuote. FlexiZone -toiminto mahdollistaa saman tai eri tuotteiden valmistamisen eri vyöhykkeillä. Paistovyöhykkeissä eri vyöhykkeillä omat aika- ja lämpötilansäädöt. Keitto- ja rasvakeittovyöhykkeissä eri vyöhykkeillä omat ajastintoiminnot. Elektroninen s |
Sähköliitäntä: 400/50/3 34,0 kW
Tilavuus: 100 l
Rasvakeittimen öljytilavuus max. 49 l
Paistopinta: 1023 x 543 mm
Syvyys (mm): 850
Korkeus (mm): 900
Paino (kg): 335